thai masszázs

Thai masszázs hatásai

A thai masszázs során felszabadulnak a test energiapályái ezáltal, az energia szabadon tud áramolni és öngyógyító folyamatokat indít be, mindemellett ellazít, oldja a merevséget, fájdalomcsillapító hatású. A test egy thai masszázs kezelés után rugalmasabb, hajlékonyabb lesz. Könnyebbnek érezzük magunkat.

A thai masszázs gyógyító ereje

A thai masszázs egy ősi, gyógyító masszázsforma, amelyet az akupunktúrás pontok stimulálása révén különböző betegségek kezelésére hatékonyan alkalmaznak keleten. Magyarországon és a nyugati országokban a thai masszázsra még mindig wellness kezelésként tekintenek és nem gyógymasszázsként, pedig a keleti masszázsok Ázsiában sokkal nagyobb szerepet kapnak a gyógyításban napjainkban is, mint a gyógyszeres kezelések.

Thai olajos masszázs

A thai masszázs egy később kialakult változata a thai olajos masszázs. Hasonló elveken alapul és ugyanazon módszerekkel végzik, mint a hagyományos változatot, de mivel az olajtól a bőr csúszóssá válik, néhány mozdulatsort kihagynak belőle. A felhasznált aroma olajok is hozzájárulnak az olajos masszázs hatásaihoz.