Gyakran Ismételt Kérdések a thai masszázs kezelésekről

Sokan kérdezik, milyen ruhát vegyenek fel, hogyan lehet kommunikálni a masszőrökkel, kell-e borravalót adni, ha thai masszázs kezelésen vesznek részt nálunk.

Be kell-e jelentkezni a masszázsokra?

Legalább egy nappal a masszázs előtt érdemes bejelentkezni. Bejelentkezésre két lehetőség van: vagy telefonon vagy az online foglalás menüpont alatt található űrlap segítségével lehet időpontot foglalni. Ha van szabad helyünk, természetesen, akár aznap is tudjuk Önt fogadni, de mindenképpen érdeklődjön telefonon előtte. Telefonszámunk: +36-70-209-1270

Milyen ruhát vegyünk fel thai masszázsra?

Minden vendégünk kap a masszázs kezelés idejére egy könnyű masszázs ruhát, egy inget és egy nadrágot, amelyből csak a láb, a kezek és a fej látszik ki. A hagyományos thai masszázs ezen a ruhán keresztül történik. Ha valaki ragaszkodik a saját ruhájához, kényelmes, laza ruhát vegyen fel. Törölközőt is biztosítunk a kezelésekhez.masszázsruha

Hogyan lehet kommunikálni a thai masszőrökkel?

Masszőrjeink nem rég érkeztek Thaiföldről, nem beszélnek magyarul. Néhány angol szót értenek, de a legjobban jelekkel, testbeszéddel tudunk velük kommunikálni. Itt található egy rövid thai szótár is a masszázshoz legszükségesebb kifejezésekkel, amit meg lehet tanulni, ha kedveskedni szeretnénk a masszőrnek.

Adjunk-e borravalót a thai masszőröknek?

Nem szükséges borravalót adni. Thai masszőrjeink megfelelő fizetést kapnak a munkájukért, nem várják el a borravalót. Ha mégis adni szeretnénk, 200-1.000 Ft közötti összeg teljesen elegendő.

Mikor és kinek kell fizetni a masszázst?

A masszázsokat a helyszínen kell fizetni a recepción bejelentkezéskor.

És még egy sokakban felmerülő kérdést meg kell még említenünk a thai masszázzsal kapcsolatban:

Sokszor tévesztik össze a thai masszázst  erotikus masszázzsal. A Thai Masszázs Szigetben az eredeti thai masszázs kezelések zajlanak, amelyek csak frissítő és gyógyító célokat szolgálnak, semmilyen szexuális örömszerzésre irányuló masszázst nem végzünk. A masszőr és a vendég is teljesen felöltözve vesz részt a kezelésen.