Így készülj a thai masszázsra

Ha megszületett a döntés, hogy átadod magad a thai masszázs frissítő, lazító, gyógyító erejének, és szeretnéd maximálisan kihasználni, amit thai masszázs nyújtani tud, a kezelés időpontjának napján néhány dologra érdemes odafigyelned.

A thai masszázs nem csak relaxál, hanem serkenti a vérkeringésedet, méregtelenít és öngyógyító folyamatokat is beindít a testedben. Ahhoz, hogy ezek működni tudjanak a thai masszázs kezelés napját próbáld meg minél kevesebb stresszel tölteni.

Aznap ne egyél puffasztó, gázosító vagy nehéz, zsíros ételeket. A gázképződéssel járó élelmiszerek nem csak a gyomrodban okoznak kellemetlenséget a masszázs során, de ezek távozni is akarnak a szervezetedből, ezzel kínos pillanatokat okozva neked, ami nem segíti az ellazulásodat.

Ha lehet, kényelmesebb ruhát válassz erre a napra. A kezeléshez kapsz tőlünk egy masszázs ruhát, ami egy laza felsőből és egy nadrágból áll, utána viszont jól fog esni, ha nem szűk, kényelmetlen öltözékbe kell magadat belepréselni. Masszázs előtt és után lehetőséged lesz nálunk lezuhanyozni is.

Tedd szabaddá a masszázs után a napodat. Intézd úgy, hogy a kezelés után ne kelljen elrohannod egy fontos megbeszélésre, már ne kelljen dolgoznod és semmi olyan feladat ne várjon rád aznap, ami kilendíthet az ellazult állapotodból.

Ha meg tudod valósítani, ne csak egy órás masszázsra gyere el hozzánk, válaszd inkább a kétórás kezelést, amelyet akár talpmasszázzsal is kombinálhatsz, ezzel a legteljesebb hatást érve el.

Jó, ha thai masszázs után lehetőséged van aludni is egyet, ez segít az öngyógyító folyamatoknak és a teljes relaxációnak.