Érdekességek

Thai masszázs hatásai

A thai masszázs során felszabadulnak a test energiapályái ezáltal, az energia szabadon tud áramolni és öngyógyító folyamatokat indít be, mindemellett ellazít, oldja a merevséget, fájdalomcsillapító hatású. A test egy thai masszázs kezelés után rugalmasabb, hajlékonyabb lesz. Könnyebbnek érezzük magunkat.

A thai masszázs gyógyító ereje

A thai masszázs egy ősi, gyógyító masszázsforma, amelyet az akupunktúrás pontok stimulálása révén különböző betegségek kezelésére hatékonyan alkalmaznak keleten. Magyarországon és a nyugati országokban a thai masszázsra még mindig wellness kezelésként tekintenek és nem gyógymasszázsként, pedig a keleti masszázsok Ázsiában sokkal nagyobb szerepet kapnak a gyógyításban napjainkban is, mint a gyógyszeres kezelések.

Thai masszázs Budapest közelében

A Thai Masszázs Sziget Szigetszentmiklóson Budapestről autóval 20 perc alatt elérhető. Thai masszázs áraink alacsonyabbak, mint Budapesten. Folyamatos akcióink még ennél is kedvezőbb thai masszázs árakat biztosítanak. Ha egy kellemes, pihentető délutánra, estére vágysz, budapesti thai masszázs helyett válassz minket Szigetszentmiklóson

Thai herbal masszázs

Bár mi nem alkalmazzuk, a thai masszázsnak létezik egy speciális változata a tradicionális és az olajos kezelések mellett, ez a thai herbal masszázs, egy különleges gyógynövényes masszázs, amely ízületi fájdalmakra és a szülés utáni depresszió ellen is hatásos.