Thai masszázs Budapest közelében

A thai masszázs Magyarországon egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Sorra nyílnak az új thai masszázs szalonok Budapesten és vidéken is. A budapesti szalonok hátránya, hogy a masszázs árak magasabbak, mint akár a Budapest környéki településeken, sokszor fizetni kell a parkolásért vagy nem lehet parkoló helyet találni.

A Thai Masszázs Sziget Szigetszentmiklóson Budapestről autóval 20 perc alatt elérhető. Thai masszázs áraink alacsonyabbak, mint Budapesten. Folyamatos akcióink még ennél is kedvezőbb thai masszázs árakat biztosítanak.

Hétköznap délelőttönként páros masszázs akciókkal, egész héten folyamatosan kedvezményes két órás masszázs kezelésekkel várunk mindenkit. Bérlettel már akár 4.000 Ft/órás áron is kaphatsz nálunk profi masszázst.

Aktuális akcióinkat és részletes árlistánkat itt találod.

Thai masszőreink Thaiföldről érkeztek, ahol sok éves gyakorlatot szereztek. Nálunk kiemelten fontos, hogy a vendégeink jól érezzék magukat a masszázs alatt, kellemes, nyugodt légkör vegye őket körül, hogy biztosítani tudjuk a teljes ellazulást. A masszázsidőpontokat úgy osztjuk ki, hogy legyen idő a masszázs előtt átöltözni, felkészülni, utána pedig még egy kicsit lazítani a vendégeinknek. A thai masszázs egy kezelés, csak úgy lehet jól végezni, ha ehhez rendelkezésre áll a megfelelő idő és légkör mind a masszőr, mind a kezelendő vendég számára, erre mi nagyon odafigyelünk.

Egyszerre két vendéget tudunk masszírozni, egymástól függönnyel elválasztott kezelőfülkében. Ha párban érkeztek, a két fülkét egybenyitjuk és a thai masszőreink egyszerre, egymással szinkronban masszíroznak meg benneteket.

Ha egy kellemes, pihentető délutánra, estére vágysz, budapesti thai masszázs helyett válassz minket Szigetszentmiklóson, ahol nincs rohanás, futószalag érzés, csak a teljes ellazulás és mindezt nagyon kedvező árakon.