Thai masszázs kezelések menete nálunk

Még sosem voltál thai masszázson és mielőtt bejelentkeznél kezelésedre, tudni szeretnéd mi fog történni abban az egy-két órában, amit a Thai Masszázs Szigetben töltesz?

Ha még nem voltál thai masszázson, válaszd az egy órás thai masszázs kezelésünket, bár szinte biztos, hogy az egy óra végén már bánni fogod, hogy miért nem inkább két órás masszázsra jelentkeztél be. (Ha van szabad helyünk, szívesen folytatjuk a masszázsodat még egy órán át például talp masszázzsal vagy olajos thai masszázzsal.)

Amikor megérkezel a Szigetszentmiklóson, a lakótelepen a ház elé, látni fogod a két parkoló helyünknél a Thai Masszázs Sziget logóját. Ide parkolj le, ha kocsival érkezel. A parkoló felett az erkélyen ott a molinónk is az első emeleten. A ház ajtaja nyitva van (kifelé nyílik). Ha mégsem, a kaputelefonon nyomd meg a Thai Pumni Kft csengőjét.

Gyere fel az első emeletre. A lépcsőtől balra találsz minket.

Ahogy belépsz a thai masszázs szalonunkba, kérjük, vedd le a cipődet. A recepciós pultnál már várunk rád. Itt megkapod a masszázs ruhát, amit a fürdőszobában tudsz átvenni.

Ezután a két masszőrünk valamelyikéhez kerülsz. Egy thai hölgy, Somsri (ejtsd: Szí) és egy thai úr, Auten (ejtsd: Ú) gyakorlott kezei várnak rád. Ha épp mindketten szabadok, választhatsz, hogy melyikőjük masszírozzon. Egyformán ügyesek mindketten.

A masszázsra egy függönnyel elválasztott fülkében kerül sor, egy matracon. Helyezkedj el kényelmesen, és bízd a masszőrre, hogy mindig a megfelelő pozícióba helyezze a testrészeidet.

Először a lábadat masszírozza végig, egyformán mind a kettőt, és halad felfelé. A kezed, a fejed és a hátad is alapos kezelésnek lesz alávetve.  A thai masszőr főleg a kezét fogja használni, de időnként a lábát is beveti.

Az első tíz perc után, amikor még minden mozdulatra figyelsz, teljesen ellazulsz, akár akarod, akár nem.

A kezelés 60 percig tart, de úgy fogod érezni, mintha csak negyed óra telt volna el.

Masszázs után lehetőséged van lezuhanyozni. Törölközőt adunk, nem kell hoznod. Mire kijössz a fürdőszobából már vár a kellemes jázmintea, hogy méltóképpen fejezd be a thai masszázs kezelést.