Thai masszázs hatásai

A thai masszázs során felszabadulnak a test energiapályái ezáltal, az energia szabadon tud áramolni és öngyógyító folyamatokat indít be, mindemellett ellazít, oldja a merevséget, fájdalomcsillapító hatású. A test egy thai masszázs kezelés után rugalmasabb, hajlékonyabb lesz. Könnyebbnek érezzük magunkat.

A thai masszázs a speciális húzási és nyújtási mozdulatokkal hatással van a test energiapályáira, oldja az azokban keletkezett blokkokat. Az így beinduló öngyógyító folyamatok hatékonyak különböző betegségek megelőzésében és kezelésében. Serkenti a vérkeringést és a nyirok rendszer működését, csillapítja a fájdalmakat, a testet és a lelket is ellazítja. Méregtelenítő folyamatokat gerjeszt. A húzó és nyújtó mozdulatok megszüntetik az izmok merevségét. A vegetatív idegrendszert is stimulálja.

Egy egészséges testben az energia egyensúlyban van. Ha felborul az egyensúly, betegségek alakulnak ki. Az energiaáramlás szabaddá tételével az egyensúly helyreáll és gyógyulási folyamatok kezdődnek meg. Az energia egyensúly fenntartásának érdekében érdemes rendszeresen thai masszázs kezeléseknek alávetni magunkat.

A thai masszázs jótékony hatásai azonnal érezhetők. A masszázs után kellemes, ellazult állapotba kerülünk és könnyebben mozgunk.