Thai masszázs karácsonyi ajándékba

Ha azok közé tartozol, aki még az utolsó pillanatokban is karácsonyi ajándékok után rohangál vagy csak tanácstalan vagy, mit vegyél a szüleidnek, párodnak, barátodnak karácsonyra, gondolkozz el a thai masszázson.

A thai masszázst szinte mindenki szereti. 16 éves kor felett, bizonyos betegségeket leszámítva, bárkinek testi és lelki felüdülést, és gyógyulást is okoz. Ez egy ősi masszázsforma, amely az energiavonalak stimulálása útján helyreállítja a szervezet energiaegyensúlyát. Az energia megfelelő áramlása öngyógyító folyamatokat indít be. A thai masszázs méregtelenít, fájdalom csillapít és relaxál is. Nem csak a testre, de a lélekre is frissítően hat. Egy órás thai masszázs egy hosszú hétvégés wellnessezéssel is felér.

Thai masszázs szalonunk Szigetszentmiklóson Budapestről autóval 20 perc alatt elérhető. Kellemes, megnyugtató környezetben Thaiföldről érkezett gyakorlott thai masszőreink tradicionális thai masszázs, olajos thai masszázs és thai talpmasszázs kezelésekkel állnak a rendelkezésre. A kezelések egy és két órás intervallumokra vehetők igénybe.

Páros masszázs is választható, ilyenkor a két thai masszőrünk egyszerre masszírozza a két vendéget. Pároknak lehet egy romantikus délután vagy este kezdete, de barátoknak is kellemes kikapcsolódás.

Karácsonyra akár az utolsó pillanatokban, még december 23-án is vásárolhatsz nálunk thai massszázs ajándékkártyát, amit a kártya típusától függő időpontig lehet felhasználni. A megajándékozottnak csak időpontot kell foglalnia telefonon vagy online és eljönnie hozzánk a kiválasztott időpontban.

Kell ennél jobb karácsonyi ajándék?