Talpmasszázs

A thai talpmasszázs eltér a hagyományos talpmasszázstól. Sokkal részletesebb talp-reflexológia térkép alapján egy fapálca segítségével stimulálják az egyes szervek talpon található idegvégződéseit a kéz és az ujjak használata mellett.

A talpmasszázs serkenti a vérkeringést, a nyirokrendszer működését, növeli az állóképességet és az immunitást, méregtelenít és fiatalít is.

Egy beteg szervnek rossz a keringése, az ennek a szervnek megfelelő talpon található pont nyomására fájdalom jelentkezik. Gyakran, a bennük lerakódott húgysavaktól és egyéb salakanyagoktól csomó keletkezik, amely masszírozásra ropog, és éles, szúrós fájdalmat okoz. A csomók masszírozásával serkenteni lehet az adott szerv működését, ezzel beindítható az öngyógyító folyamat.

A thai talpmasszázs nagyon hatásos anyagcsere-, gerincbetegségeknél, de a csökkent hormontermelést is jótékonyan befolyásolja. Szív és egyéb keringési rendellenességeknél, légzőszervi betegségeknél (allergia, asztma), vese-, hólyagpanaszoknál, emésztési zavaroknál,  bőrbetegségeknél és reumánál is nagyon jó eredményeket lehet elérni ezzel a talpmasszázzsal. Ha tarkófájással vagy pajzsmirigy problémákkal küzd, ne habozzon, kérjen időpontot thai talpmasszázsra.

Talp pontok

Reflexpontok a talpon

A thai talpmasszőrök a talptól kezdve a vádlin át a térdig, majd a felsőteszt és a fej akupresszúrás pontjait is megnyomkodják. A reflex pontok minél hatékonyabb stimulálása végett speciális fa pálcikát is használnak a masszázshoz az olajok, a kéz és az ujjak mellett.