Blog

Thai masszázs hatásai

A thai masszázs során felszabadulnak a test energiapályái ezáltal, az energia szabadon tud áramolni és öngyógyító folyamatokat indít be, mindemellett ellazít, oldja a merevséget, fájdalomcsillapító hatású. A test egy thai masszázs kezelés után rugalmasabb, hajlékonyabb lesz. Könnyebbnek érezzük magunkat.

A thai masszázs a speciális húzási és nyújtási mozdulatokkal hatással van a test energiapályáira, oldja az azokban keletkezett blokkokat. Az így beinduló öngyógyító folyamatok hatékonyak különböző betegségek megelőzésében és kezelésében. Serkenti a vérkeringést és a nyirok rendszer működését, csillapítja a fájdalmakat, a testet és a lelket is ellazítja. Méregtelenítő folyamatokat gerjeszt. A húzó és nyújtó mozdulatok megszüntetik az izmok merevségét. A vegetatív idegrendszert is stimulálja.

Egy egészséges testben az energia egyensúlyban van. Ha felborul az egyensúly, betegségek alakulnak ki. Az energiaáramlás szabaddá tételével az egyensúly helyreáll és gyógyulási folyamatok kezdődnek meg. Az energia egyensúly fenntartásának érdekében érdemes rendszeresen thai masszázs kezeléseknek alávetni magunkat.

A thai masszázs jótékony hatásai azonnal érezhetők. A masszázs után kellemes, ellazult állapotba kerülünk és könnyebben mozgunk.

Vegyél thai masszázs ajándékutalványt névnapra, születésnapra, bármilyen alkalomra

A masszázs, közöttük a thai masszázs is, szinte minden felnőtt embernek kellemes kikapcsolódást, feltöltődést okoz, mégis általában csak ritkán vesszük rá magunkat önszántunkból, hogy elmenjünk egy kellemes frissítő, relaxáló masszázsra. Éppen ezért, ha valaki thai masszázst vesz nekünk ajándékba, kapva kapunk a lehetőségen és örömmel jelentkezünk be a kezelésre, amely után általában rá is kapunk az ízére, és megfogadjuk, gyakrabban fogunk masszázsra járni. Tovább

A thai masszázs gyógyító ereje

A thai masszázs egy ősi, gyógyító masszázsforma, amelyet az akupunktúrás pontok stimulálása révén különböző betegségek kezelésére hatékonyan alkalmaznak keleten. Magyarországon és a nyugati országokban a thai masszázsra még mindig wellness kezelésként tekintenek és nem gyógymasszázsként, pedig a keleti masszázsok Ázsiában sokkal nagyobb szerepet kapnak a gyógyításban napjainkban is, mint a gyógyszeres kezelések.

A thai masszázs serkenti a vérkeringést, az anyagcserét, méregtelenít, fájdalomcsillapító hatású, az energiapályák felszabadításával helyreálló energiaegyensúly pedig különböző öngyógyító folyamatokat gerjeszt.

Hazánkban egyre népszerűbbek a masszázskezelések, de leginkább frissítő, stresszoldó hatásuk miatt veszik őket igénybe. Sorra nyílnak a különböző masszásztípusokra épülő szalonok.

Lassan minden településen, de legalább 20-30 km-es körzetben található egy thai masszázs szalon is, ahol Thaiföldről érkezett masszőrök végzik a kezeléseket. Ezek a masszőrök általában sok évig tanulták otthonukban a thai masszázs fogásait és nagy gyakorlattal rendelkeznek. Bár esetleges nyelvi problémák miatt nehézkes velük a kommunikáció, érdemes a thai masszázs kezelés előtt megbeszélni velük a problémáinkat, hogy a konkrét bajainkra legmegfelelőbb masszázstechnikákat alkalmazzák és ne csak egy általános kezelést kapjunk.

A Thai Masszázs Sziget két thai masszőre is nagy gyakorlattal rendelkezik. Bátran forduljunk hozzájuk segítségért konkrét betegségeink esetén.

Szót kell ejtetnünk egy a thai masszázst övező téveszméről. Sokan erotikus szolgáltatásokat értenek alatta. A hagyományos thai masszázs távol áll mindenféle szexuális tartalomtól, csak és kizárólagosan frissítő és gyógyító kezelésekre szolgál.

Reflexológiával a női problémák ellen

A reflexológia segítségével megoldást találunk a stressz, a meddőség, a PMS vagy a terhesség alatti reggeli rosszullét problémáira.

A reflexológia lényege abban áll, hogy minden egyes szervünknek létezik egy reflexpontja a talpunkon és más testrészeinken is. Ha ezeket a reflexpontokat nyomással stimuáljuk, energiaáramlást indítunk be a szerv és a végpont között, ezáltal helyreállítjuk az energiaegyensúlyt. Ha az energia egyensúlyban van bennünk, egészségesek vagyunk, ha felborul ez az egyensúly, betegségek alakulhatnak ki. Tovább

Thai herbal masszázs

Bár mi nem alkalmazzuk, a thai masszázsnak létezik egy speciális változata a tradicionális és az olajos kezelések mellett, ez a thai herbal masszázs, egy különleges gyógynövényes masszázs, amely ízületi fájdalmakra és a szülés utáni depresszió ellen is hatásos. Tovább

Thai masszázs karácsonyi ajándékba

Ha azok közé tartozol, aki még az utolsó pillanatokban is karácsonyi ajándékok után rohangál vagy csak tanácstalan vagy, mit vegyél a szüleidnek, párodnak, barátodnak karácsonyra, gondolkozz el a thai masszázson.

A thai masszázst szinte mindenki szereti. 16 éves kor felett, bizonyos betegségeket leszámítva, bárkinek testi és lelki felüdülést, és gyógyulást is okoz. Ez egy ősi masszázsforma, amely az energiavonalak stimulálása útján helyreállítja a szervezet energiaegyensúlyát. Az energia megfelelő áramlása öngyógyító folyamatokat indít be. A thai masszázs méregtelenít, fájdalom csillapít és relaxál is. Nem csak a testre, de a lélekre is frissítően hat. Egy órás thai masszázs egy hosszú hétvégés wellnessezéssel is felér. Tovább